Landschapschilderij

Ben het het huidige interieur van je huis zat en zou je wel wat meer leven in de brouwerij willen brengen? Dan kun je ervoor kiezen om een landschapschilderij in huis te plaatsen. Een landschapschilderij kan zoveel meer betekenen dan een regulier schilderij, want met een landschapschilderij haal je de natuur in huis. Je hoeft niet meer naar buiten toe om de wonderen van de natuur te aanschouwen. Als je naar jouw muur kijkt, dan zal het net voelen alsof je je midden in de natuur bevindt, terwijl je gewoon midden in je huiskamer staat! Wie wil dat nou niet?

Waarom een landschapschilderij?

Wat maakt een landschapschilderij zo speciaal ten opzichte van andere schilderijen en muuraccessoires? Daar kan veel over worden gezegd. Hieronder staan een aantal punten opgesomd die jou wellicht kunnen overtuigen om te kiezen voor een landschapschilderij:

  • Met een landschapschilderij haal je de natuur in huis. In ons drukke leven hebben we ook wat rust nodig. Een landschapschilderij kan dan meer rust aan je huis toevoegen.
  • Je bepaalt zelf wat er op het schilderij wordt geschilderd. Of je nu graag de Alpen in huis wilt halen of de zonnige stranden van de Costa Del Sol, elk landschap dat jij kunt bedenken kan op het doek worden geschilderd.
  • Je kunt uit verschillende soorten verf kiezen. Ga je voor olieverf of heb je toch liever verf op waterbasis? Elk type verf geeft een ander effect en daarmee kun je ook de sfeer in jouw huis sturen.
  • Een landschap is minder intrusief dan een portret, want een portret is gebaseerd op het gezicht van iemand. Het kan misschien overweldigend zijn om het gezicht van iemand heel groot op je muur te hebben. Een mooi landschap kan dan net iets aangenamer zijn.

Een schilderij laten maken van een landschap is dus een goed idee zoals je hierboven hebt kunnen lezen.

Schilderij van een landschap op maat

Heb je weinig ruimte in huis maar wil je toch heel graag een schilderij hebben van een mooi landschap? Dat is geen enkel probleem, want alle schilderijen worden op maat gemaakt. Je meet eerst op hoeveel ruimte je precies hebt. Vervolgens geef je deze afmetingen door aan de schilder zodat hij rekening kan houden met het formaat van het schilderij. Het schilderij past dan perfect in jouw woning.

Uiteraard ben je niet beperkt tot schilderijen van een landschap. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een portret te laten schilderen. Hierbij wordt het gezicht van iemand op het doek geverfd. Dit kan bijvoorbeeld een dierbaar persoon zijn, maar het kan ook je eigen gezicht zijn. Daarnaast kun je ook bijvoorbeeld een zakelijk schilderij laten maken. Deze kun je mooi in je kantoor plaatsen.

 

 

Uitgelichte afbeelding

Landschapschilderij feature image 01

Recente blog artikelen

Een verademing boven de stad: dakterras verfraaien met blomus tuinmeubelen

Ontdek de charme van een klassieke badkamer

Het herkennen van verschillende houtsoorten

De diverse wereld van vloerkleden

Contact

Wil je een tekst op Tijd voor Interieur of een blogartikel laten plaatsen? Tijd voor Interieur is onderdeel van Seo²: een platform voor SEO-linkbuilding met >25 websites. Meer weten over de mogelijkheden voor adverteren op Tijd voor Interieur ? Bekijk de tarieven en voorwaarden op de Seo² website.